Informatie & tarieven ElliptiGO

ElliptiGO's

Informatie:

Er zijn 4 ElliptiGO's aanwezig. Mocht je met meer mensen op pad willen, kan je ervoor kiezen om met gewone fietsen of mountainbikes mee te fietsen en gedurende de route te wisselen. Er zijn 2 mountainbikes beschikbaar. Maar houd op dit moment ook de richtlijnen van RIVM in de gaten i.v.m. Corona.

Je kan kiezen uit verschillende knooppunten routes, maar een eigen route is natuurlijk ook mogelijk. De ElliptiGO's zijn uitgerust met een bidonhouder, een tasje met een slot en een reparatiesetje voor noodgevallen. Neem zelf een bidon mee. Er zijn helmen aanwezig. Het niet dragen van een helm is voor eigen risico.

Na begeleiding over houding en instructie over de ElliptiGO ga je zelf op pad. De ElliptiGO staat dan voor jou goed ingesteld en je voelt je zeker genoeg om aan je route te beginnen. (*)


Tarieven:

Voor het gebruiken van één ElliptiGO gelden onderstaande prijzen.

 1. Bij een ieder die voor het eerst komt, is er uitleg (*). Hiervoor wordt gemiddeld 15 tot 30 minuten voor uitgetrokken. Deze uitleg en het oefenen voor vertrek, zodat jij je zeker voelt, is gratis.
 2. per uur €15,00
 3. dagdeel (3 uur) € 20,00
 4. dag (2 dagdelen) € 30,00
 5. 5-rittenkaart uur € 75,00
 6. 10-rittenkaart uur €125,00


Betaling kan contant of middels een tikkie.

Langer dan een uur weg bij je rittenkaart is ook zeker mogelijk. Je betaalt een klein bedragje bij van €2,50 per GO.


Aanbieding mei:
Bij het boeken van een dagdeel of dag, ontvang je gratis bidon.


Begeleid bewegen:

Heb je al een lange tijd niet gesport, twijfel je en is begeleid bewegen voor jou belangrijk, dan is dit ook mogelijk. Samen met Wijnanda ga je op pad. Zij zal je gedurende 45 minuten begeleiden. De kosten hiervoor bedragen € 36,50


Aanschaf ElliptiGO:

Mocht je belangstelling hebben in de afschaf van een ElliptiGO verwijs ik je naar Run2Go in Putten. Voor nieuwe en gebruikte ElliptiGO's. Vermeld daarbij mijn naam. Er is een goede service en dienstverlening bij Run2Go!


Tijdstip Verhuur:

In principe zijn de ElliptiGO's van 9.00 tot 21.30 op maandag tot en met zaterdag te huren. Mocht je op zondag weg willen, overleg dan even of dit, die dag mogelijk is.

Om de verhuur van dagdelen zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt in principe verhuurd in volgende tijdsblokken. (of binnen deze tijdsblokken)

 • 09.00 tot 12.00
 • 13.00 tot 16.00
 • 18.30 tot 21.30


Vaak wordt de avond gebruikt om een uurtje weg te gaan. De avond wordt daarom opgedeeld in twee tijdsblokken. Mocht je langer weg willen, kan je twee tijdsblokken reserveren en wordt het gerekend als één dagdeel.

 • 18.30 tot 19.30
 • 20.00 tot 21.00

Vanaf september zal de avond niet meer in blokken verdeeld worden. Het wordt dan al sneller donker. Laat weten hoe laat je wilt gaan.Voorwaarden bij gebruik ElliptiGO :

Minimale lengte 1.50 m / Maximaal gewicht 125 kg / Ga er mee om alsof het je eigen materiaal is / Bij eerste keer gebruik betaal je een borg van €50,00

Lees verder de algemene voorwaarden.


 
Verkoop ElliptiGO

Levering door Run2GO

 
 

Welke kleding kan ik het beste aan trekken?

Net wat je zelf fijn vindt. Maar het prettigst is kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en bv sportschoenen. Niet te warm.

Moet ik een helm dragen?

Er geldt in Nederland geen helmplicht. Gebruik van helm raad ik wel aan, ivm veiligheid. Geoefende rijders halen makkelijk snelheden van boven de 30 km/u

Is het makkelijk opstappen?

Het lijkt misschien even spannend, omdat je hoger staat. Maar je krijgt altijd uitleg vooraf, je oefent voor je de weg op gaat. En eigenlijk valt het reuze mee.

Hoe hard kan ik rijden?

Net zo hard als je wilt. Gemiddeld wordt er tussen de 15 en 30 km/u gereden.