ElliptiGO

"Lekker en vrij bewegen in de natuur"

Wat?

De ElliptiGO is het beste van hardlopen, fietsen en crosstrainen ineen en geschikt voor iedereen. Voor zowel (top)sporters, recreanten, geblesseerden en jongeren


Waarom?

Het is een leuke en effectieve manier van bewegen en trainen en bovendien low-impact, doordat je geen schokbelasting hebt op de gewrichten.

En je bent lekker buiten aan het bewegen. Extra goed voor je gezondheid.

Voor wie?

Ideaal voor hen die gevoelig zijn voor blessures, fibromyalgie hebben of willen starten met hardlopen. Met de ElliptiGO breng je weer snel je kracht en conditie op peil. Maar natuurlijk ook voor iedere sporter die eens anders wil trainen. Of voor die sporter, die net een blessure heeft opgelopen, maar toch wil doorsporten.

En natuurlijk gewoon voor iedereen die het leuk vindt om te bewegen.

"Lekker en vrij bewegen in de natuur"

Informatie

Er zijn 4 ElliptiGO's aanwezig. Mocht je (recreatief) met meer mensen op pad willen, kan je ervoor kiezen om met gewone fietsen of mountainbikes mee te fietsen en gedurende de route te wisselen.

Ja kan kiezen uit verschillende knooppuntenroutes, maar een eigen route is natuurlijk ook mogelijk. De ElliptiGO's zijn voorzien van een bidonhouder, een tasje met een slot en een reparatiesetje voor noodgevallen. Neem zelf een bidon mee. Er zijn ook helmen aanwezig. Het niet dragen van een helm is voor eigen risico.

Na begeleiding over houding en instructie over de ElliptiGO ga je zelf op pad. De ElliptiGO staat dan voor jou goed ingesteld en je voelt je zeker genoeg om aan de route te beginnen. (*)

Belangrijk: minimale lengte 1.50 m/maximaal gewicht 125 kg. Ga er mee om alsof het je eigen materiaal is.


Tarieven

Bewegen op de ElliptiGO
 1. Bij een ieder die voor het eerst komt, is er uitleg. Hiervoor wordt gemiddeld 15 tot 30 minuten voor uitgetrokken. Deze uitleg en het oefenen voor vertrek, zodat jij je zeker voelt, is gratis. (*)
 2. per uur € 15,00
 3. dagdeel € 20,00 (3 uur)
 4. dag € 30,00 (2 dagdelen)
 5. 5-rittenkaart € 75,00
 6. 10-rittenkaart € 125,00


Langer dan een uur weg bij een rittenkaart is ook zeker mogelijk. Je betaalt dan een klein bedragje bij van € 2,50 per 'GO'

Betaling kan contant of middels tikkie. Bij de eerste keer wordt een borg van €50,00 gevraagd. Zie algemene voorwaarden.


Begeleid bewegen op de ElliptiGO

Heb je al een tijd niet meer gesport, omdat je klachten had of om een andere reden, en je wilt weer op pad. Dan is begeleid bewegen op de ElliptiGO een mogelijkheid. De kosten zijn gelijk als bij de massage.

 
Aanschaf van een ElliptiGO

Mocht je belangstelling hebben in de aanschaf van een ElliptiGO, verwijs ik je graag door naar Run2GO in Putten. Voor nieuwe en gebruikte ElliptiGO's en een goede service. Graag mijn naam vermelden bij de aanschaf.

 
Aanbieding

Het seizoen is nu voorbij, maar houdt in het voorjaar de aanbiedingen weer in de gaten.

Impressie

Met een rittenkaart wekelijks een rondje op pad met vriendinnen

Op een mooie Pinksterdag met het gezin op stap

Zo kan het ook. ElliptiGO en mountainbike gecombineerd.

Bedrijfsfeestje. Schik hebben met elkaar, onderweg een tussenstopje.

Corona-proof vrijgezellen feestje

 

Tijdstip verhuur

In principe zijn de ElliptiGO's van 9.00 tot 21.30 uur op maandag tot en met zaterdag te huren. Mocht je op zondag weg willen, overleg dan of het die dag mogelijk is.

Om de verhuur van de dagdelen zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt in principe verhuurd in de volgende tijdsblokken. (of binnen deze tijdsblokken)

 • 9.00 tot 12.00
 • 13.00 tot 16.00
 • 18.30 tot 21..30


Vaak wordt de avond gebruikt om een uurtje te sporten. De avond wordt daarom opgedeeld in twee tijdsblokken. Mocht je langer weg willen, kan dat natuurlijk en wordt het gerekend als één dagdeel.

 • 18.30 tot 19.30
 • 20.00 tot 21.00


Vanaf 15 augustus zal de avond niet meer in blokken verdeeld worden. Het wordt sneller donker. Laat dan even weten hoe laat je zou willen gaan.

 

Vragen?

Welke kleding kan ik het beste dragen? En wat moet ik meenemen.

Net wat je zelf wilt. Maar het beste is kleding, waarin je makkelijk kunt bewegen en bv sportschoenen. Zorg dat je het niet te warm krijgt. En neem een bidon en je telefoon mee.

Moet ik een helm dragen?

In Nederland geldt nog geen helmplicht. Het gebruik van een helm raad ik wel aan ivm veiligheid. Geoefende rijders kunnen wel een snelheid van boven de 30 km per uur halen.

Is het makkelijk opstappen?

Het lijkt misschien spannend omdat je wat hoger staat. Maar je krijgt altijd uitleg en je oefent voor je de weg op gaat. En eigenlijk valt het reuze mee.

Hoe hard kan ik ermee rijden?

Zo hard als je wilt. Gemiddeld tussen de 15 km en 25 km.